נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 09/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר לחמם שמן ולטגן את הבצל והשום עד הזהבה קלה, להוסיף את חלקי העוף ולטגן אותם עד הזהבה. להוסיף את הפטריות הפרוסות ולטגן עוד כ-5 דק'. להוסיף את כל התבלינים ולערבב, לצקת את בקבוק היין ולהוסיף עוד 2 כוסות מים. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כשעה.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1060.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון