נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 02/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת או בווק לחמם את השמן היטב, להקפיץ את חזה העוף עד שמחליף צבעו ללבן, להוציא ולהניח בצד, להוסיף מעט שמן למחבת ולהכניס את הבצל הפלפל והשום ולהקפיץ עד שהירקות מתרככים מעט, להוסיף את הרטבים ולהקפיץ עוד כ-2 דקות להוסיף את הבשר ולערבב היטב, לצקת את תכולת הווק מעל הפסטה המסוננת לערבב ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1056.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון