- מבשלים את השעועית בליטר וחצי מים למשך שעה ורבע עד להתרככותה.
- בסיר נפרד, מטגנים בשלוש כפות שמן זית את שיני השום, מוסיפים את קוביות הפלפל, קוביות העגבניות, רסק העגבניות וממשיכים לטגן מספר דקות.
- מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, את הפפריקה, פלפל צ'ומה, מלח פלפל ומבשלים כ 10 דקות.
- מוסיפים לסיר את השעועית שהתרככה עם מחצית מכמות הנוזלים וממשיכים לבשל כרבע שעה.
- חותכים את הגזר, הקולורבי, ראש הסלרי, ראש הפטרוזיליה, הבצל ותפוח האדמה לקוביות קטנות.
- במחבת מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את קוביות הירקות. מרככים את הירקות במחבת, אם יש צורך מוסיפים 4 כפות מים רותחים.
- מוסיפים את ירקות השורש לנזיד העגבניות והשעועית וממשיכים לבשל יחד כרבע שעה.
· מגישים בקעריות אישיות עם מעט עלי מנגולד, בתוספת לחם או אורז לבן קלאסי.