את הקשיו יש לקלות במשך 10 דקות במחבת חם על אש מאוד קטנה מה שיאפשר לנו קלייה אחידה עד לקבלת קשוי טעים וקלוי.
לאחר הקליה, קוצצים את הקשיו, עד למצב בו הוא חתוך גס(ניתן גם במגי מיקס למי שיש, לא חובה) .
בכלי נפרד מחממים את הסוכר, כפית מים והגלוקז עד למצב של קרמל שחום ויפה
מוספים בזהירות את השמנת ולא מפסקים לערבב כדי לקבל מרקם אחיד. לבסוף מוסיפים את הקשיו הקצוץ מורידים מהאש ומערבבים
לאחר שהתערובת התקררה ניתן להוסיף לתוך הפרלין או לטבול בשוקולד
אני ממליץ על שוקולד חלב למילוי זה