לוקחים נייר פרגמנט מנחים עליו מקלות קטנים או שיפודים.
מחממים את הסוכר הסירופ והמים בסיר (רצוי שיהיה טוב וכבד)
עד לטמפ´ של 150 מעלות (תוך כדי רתיחה מוסיפים את צבע מאכל אדום). יש להיזהר מאוד אם ילדים אסור בשום אופן לגעת בסיר או בקרבתו.
סוגרים את האש ומתחילים ליצוק את נוזל הסוכריות על המקלות בזהירות!!!
אפשר לעשות לבבות או כול צורה אחרת ...
למי שאין מד חום בבית השיטה השנייה היא לקחת כוס מים . כאשר עוברים כמה דקות רתיחה של הסוכריות, לשפוך לתוך המים טיפה מנוזל הסוכריות החם כאשר הטיפה הופכת להיות סימטרית לחלוטין אנו יודעים שהסוכריות מוכנות
בהצלחה!