נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקחת את כל מצרכי המילוי, להוסיף את 2 כפות המלח ולעסות את התערובת עד אשר מאבדת מנפכה, לקחת את הפלפלים ולהסיר את חלקם העליון עם הגרעינים ולמלא אותם בתערובת, לסדר את הפלפלים הממולאים בצפיפות בתוך הצנצנת בשורות אחד על גבי השני, לצקת כוסות מי מלח עד כדי כיסוי, לאטום היטב את הצנצנת ולהניח במקום חמים אך מוצל כ-14 יום. מומלץ להגשה כתוספת למאכלי בשר מבושלים או גריל. בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1032.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון