נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 27/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למי שמשתמש בכרוב כבוש אין צורך בהקפאת הכרוב. לאחר שהכרוב הפשיר יש להפריד את העלים ולקטום את החלק הגס, לסנן שוב מן הנוזלים העודפים ולסדר עלה כאשר החלק הגס מופנה כלפי פנים וקרוב לגלגול, לקחת מהמלית ולהכניס לכרוב ,לגלגל את העלה פעם אחת ולקפל את צידי הכרוב פנימה ולהמשיך לגלגל עד לקבלת גליל, בתחתית הסיר לסדר את החלק שלא ניתן לפרק ממנו עלים לאחר שקצצנו אותו ולהניח מעל בצפיפות את עלי הכרוב הממולא להניח מעל צלחת שתחזיק את הממולאים בצפיפות ולא יצופו ולצקת מעל את הרוטב בערך כ-2 ס״מ מעל הממולאים ,להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה ולבשל כשעה וחצי אם יש צורך תוך כדי הבישול בנוזלים נוספים יש להוסיף מים רותחים ,לכבות את האש להמתין כ-10 דקות ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1030.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון