נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים בבן מרי חמאה ושוקולד טורפים בקערה ביצים, חלמונים וסוכר מערבבים את השוקולד והחמאה עם הביצים והסוכר מוסיפים את הקמח קונים בחניות של כלים חד פעמי כוסות נייר לסופלה......יש היום בכול גודל בכול קישוט לצקת שלושת ריבעי הכוס נייר לחמם תנןור על 220 מעלות בדיוק בדיוק ממש להקפיד 14 דקות ואים עשיתם לפי הוראות אז זהו אין לקנות יותר סופלה בחוץץץץץץ


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1024.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון