נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להכניס את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפיטריות הפרוסות ולהקפיץ כשלוש דקות להפריש כשליש מן הפיטריות לצלחת, להוסיף לסיר את המים ולבשל כ-45 דקות, להוסיף את התבלינים ובעזרת בלנדר סטיק לטחון את תכולת הסיר לתערובת חלקה, להוסיף את הפיטריות שהפרשנו לערבב ולבשל עוד כ-5 דקות להעביר לצלחות הגשה לפזר מעל גבינה ולהוסיף קרוטונים בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1008.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון