מערבבים את כל החומרים מלבד שמן זית וקמח בקערה מכניסים את הבשר ומשרים יומיים במקרר.
הופכים מדי פעם.
מוציאים את הבשר מנגבים ומייבשים היטב.
שומרים את המשרה
מקמחים את כיכר הבשר מכל הצדדים
מחממים בסיר גדול וכבד את השמן ומטגנים בו את נתח הבשר מכל הצדדים
בינתיים מביאים את משרה לרתיחה מבשלים ומצמצמים עד שנשארת חצי מכמות הנוזלים
יוצקים את הסיר עם הבשר.
מנמיכים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי עד שעתיים
שמים את הירקות שברוטב במעבד מזון
מרסקים עם מעט נוזלים מהסיר ומחזירים לסיר.
פורסים דק
להגשה :
לשים פרוסת בקר בצלחת הגשה יוצקים מהרוטב ומניחים מעל עלי פטריןת
רות
קייטרינג בשרי