נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לטגן את הבצל עם השמן עד הזהבה ולהוסיף את הקבנוס או חזה האווז להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות ולכבות את האש.

להכניס לסיר 5 ליטר מים ולהביא לרתיחה, להוסיף פנימה את שקית האפונה הקפואה,ותפוחי-האדמה ולבשל עד שמתרכחים, לפתוח את קופסאות השימורים ולסנן את הנוזלים, להוסיף ממי הבישול לתוך קופסאות השימורים ולרסקם למחית, להוסיף את המחית לסיר הבישול, להוסיף את הבצל והקבנוס המטוגן ואת שאר המצרכים לערבב ולתקן תיבול לפי טעם, להמשיך ולבשל עוד כ-10 דקות להסמכת המרק ולהגיש בתוספת קרוטונים.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1001.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון